Semua orang mahu hidup lama di bumi Allah. Tapi kalau Allah memberi ujian dengan penyakit itu tandanya Dia telah memberikan amaran bahawa usia kita belum tentu panjang. Takdir Allah siapa yang tahu. Sekiranya kita diduga dengan penyakit maka memanjatkan doa adalah satu cara terbaik. Mana tidaknya Allah yang menjadikan kita maka Dia juga yang akan mengambil semula. Bersediakah kita?

Khamis, 25 Ogos 2016

25 Ogos 2016

Semalam sepatutnya saya dibedah. Oleh kerana ada jangkitan kuman pada air kencing maka doktor pakar menangguhkan sehingga suatu masa yang akan ditetapkan pada 30 September nanti.

Hari ini saya pergi semula ke Wad 5D untuk mengambil temujanji untuk membuat CTScan. Disamping itu saya juga membeli gambar CTScan yang telah dibuat sebelum ini.

Bila saya lihat semula Masyaallah rupanya Batu Karang saya telah kecil. Mungkin Allah telah memberi mujarab pada ubat yang makan ia itu Ural. Syukur Alhamdulillah.

2015


2016

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Usah Lemah Semangat Ketika Sakit

Saya lebih dikenali sebagai Jurufoto Makan Gaji Kerajaan. Cukup bulan dapat gaji. Boleh baca kisah kerjaya saya di blog  kisahraai.blogspot....